Skolekjøring: Gutten min har gått på krykker flere måneder de siste to årene. Dessverre skjer det altfor ofte at man står utenfor døra med et barn klart for skolen og venter på en drosje som ikke kommer. Når dette skjer regelmessig, er det tydelig at Trønder Taxi nedprioriterer skolekjøring, skriver innsenderen.   Foto: Shuterstock

Man kan ikke forlate gutten i kulden, uten å vite om han blir kjørt til skolen i det hele tatt

Gutten min har gått på krykker i flere måneder de siste to årene, så vi er godt kjent med skolekjøring.

Dette er et fantastisk tilbud fra kommunen som skal lette hverdagen for familier der barn ikke kan gå eller sykle til skolen.

LES OGSÅ: Politikernes to tunger

Dessverre skjer det altfor ofte at man står utenfor døra med et barn klart for skolen og venter på en drosje som ikke kommer. Resultatet er at både barn og foreldre blir stresset og kommer for sent på skole/jobb. Denne uken måtte jeg kjøre gutten selv på mandag og i dag fordi taxien ikke kom. I tillegg kom den 10 min forsinket tirsdag og onsdag. Gutten min begynner på skolen kl. 8.15. På mandag og tirsdag kl. 8.10 hadde drosjen ikke kommet og jeg ringte sentralen. På det tidspunktet synes jeg at jeg burde ha fått beskjed om forsinkelsen, uten å måtte etterspørre selv.Da ble jeg fortalt at drosjen var blitt forsinket og at de ikke hadde funnet en ledig bil ennå.

LES OGSÅ KOMMENTAREN: Partiet kan lage trøbbel for regjeringa, men det virker som de har aller mest problemer med seg selv.

De kunne heller ikke si hvor lang tid det ville ta. Det sier seg selv at man ikke kan forlate barnet sitt alene i kulden uten å vite om han blir kjørt til skolen i det hele tatt. Man står foran dette valget: Å stå der å vente mens gutten kommer enda senere på skolen, eller kjøre selv og ikke rekke jobben! Jeg valgte alternativ 2 og kom sent på jobb begge dagene.

LES OGSÅ: Det er fullt. Jeg gir opp.Når dette skjer regelmessig, er det tydelig at Trønder Taxi nedprioriterer skolekjøring. Jeg tror neppe at de ville gi samme unnskyldning til en forretningsmann som må rekke et fly!

Kommunen betaler for denne tjenesten og bør vite at når barn ikke kommer seg på skolen i tide er avtalen ikke holdt fra Trønder Taxi sin side.

Opptatt av debatt? Les: 3 min, 2 min, 1 min, nå ... men hvor er bussen? Så plutselig: 9 min, 8 min ... og der forsvant oppføringen

Så jeg håper at jeg skal slippe å høre flere unnskyldninger fra Trønder Taxi og heller kunne sende barnet mitt til skolen ved avtalt tidspunkt i fremtiden.

Hør våre kommentatorer snakke ulven på melkekartongene, statsbudsjettet, Peer Gynt og Petter Northug

Følg Adresseavisen Meninger på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

Sarah P. Askim 

Sarah P. Askim