• Øyvind A. Haram, kommunikasjonssjef Sjømat Norge 

Ein journalist sin jobb er å sjekke, grundig

  • KjellIngebrigtsen
  • styreleder i Norges Fiskarlag
  • Geir OveYstmark
  • administrerende direktør i Sjømat Norge

«For havnasjonen Norge er Ocean Space Center avgjørende»

  • Øyvind A. Haram, Kommunikasjonssjef, Sjømat Norge

Senterpartiet, fisk er også mat

  • Lucie Katrine Sunde-Eidem, statssekretær i Nærings- og fiskeridepartementet

Ett år etter denne tweeten, kom de i land med viktig avtale

  • Aina Valland, direktør samfunnskontakt Sjømat Norge

Suksessen har ikke kommet rekende på ei fjøl, slik professoren mener

  • AagotOpheim

- Skummelt at det er mikroplast i maten vi spiser

  • NTB

Solgte norsk sjømat for 8,6 milliarder

  • AtleBersvendsen

120 mill. i overskudd for NRS

  • Syver Lie Rønningen / Hitra-Frøya

Jubler for den første avgangen Hitra-Rotterdam: - Det her vil vise seg å være noe av det beste vi har gjort

  • SiriGranum Carson
  • direktør, NTNU Oceans
Randi Wenche Haugen er prosjektleder for utstillingen «Body Worlds Vital» ved Vitenskapsmuseet i Trondheim.
  • Randi WencheHaugen
  • formidlingssjef NTNU Vitenskapsmuseet, leder av redaksjonsrådet for SeeSalmon

Lakse-debatten: Diskusjonene blir bedre hvis vi bruker mer innestemme

  • Odd Emil Ingebrigtsen, fiskeri- og sjømatminister

Fiskeriministeren svarer veterinærforeningen: En politikk for bedre fiskevelferd

  • Bjarne Håkon Hanssen, partner i Kruse Larsen

Bjarne Håkon Hanssen svarer Adressa-kommentator om laksenæringa: Vi må selv ta debatten!

Ståle Langørgen
  • StåleLangørgen

Amerikansk IT-gigant lanserte ny teknologi for havbruksnæringen på Hell

Utfordringene står i kø når «laksekongene» møtes

  • Pierrick Stévant, forsker ved Møreforsking Ålesund, doktorgradsstipendiat ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap NTNU

Kan dette blir en matsuksess?

  • BårdSande

Dette er finalistenes trønderfavoritter

  • Daniel Johansen, historiker

Foredling av fisk er en kunnskap i forfall

  • Sigurd L.Hernes

Fraktet fersk laks med båt til Nederland

Sjømat er det nærmeste vi kommer den nye oljen

Etterlengtet innsats for plastfritt Trondheim

  • FrankCadamarteri

Mattilsynet med advarsel mot trønderske skjell

  • Iwar Arnstad, svensk trønder

2018 blir et år da nye globale mattrender kommer til å ta av

  • Gunnar Okstad, NTB-Isabel Bech

Ny rekord for sjømateksport

  • AagotOpheim

Følg debatten: Er det egentlig ønskelig med vekst i sjømatnæringa?

  • AagotOpheim

Dette er miljøministerens åtte tiltak mot plast i havet

  • AagotOpheim

Her henger Trøndelags neste industrieventyr

  • AagotOpheim

Markus, Mariel og Odin (17) vil vasse i jobbtilbud når de er ferdig med utdanningen

  • GunnarOkstad

Denne bransjen kan gi 38 000 nye jobber i Trøndelag

  • Grete Holstad

Skal sørge for bedre betingelser for sjømatnæringen

  • Grete Holstad

Robert Eriksson til sjømatbransjen