• MatsUlseth Ramo
  • spaltist i Adresseavisen

Derfor ser vi hyllemeter på hyllemeter med de samme produktene

  • Roger Ibenhard Kent, Styreleder prosjektet «Okstad Park»

Flytting av matjord vil bli den nye normalen

  • Styret i Trøndelag Bondelag, Petter Harald Kimo, leder, Annette Brede, nestleder, Hanne Grøtte Mosleth, Olav Galtvik, Yngve Røøyen, Gunnar Alstad, Bjørnar Schei, Tove Schult og Eivind Såstad Mjøen

Bøndene trenger forsikringer for å sikre nok mat til befolkningen

  • Ildri Aresvik Hals, nestleder Aure Senterparti

Sponheims «hver mann sin høne» står seg ennå

  • ArveLian
  • Sivilagronom og naturviter

Nordmenn er i verdenstoppen når det kommer til antall miljøgifter i kroppen

  • Nanna Ranes
  • journalist, bodd på Frøya i 13 år

På laksens premisser, Witzøe? Ja, da ser det mørkt ut

  • Johannes Mauritzsen, førsteamanuesis, Handelshøyskolen BI, Campus Trondheim

Kortinnlegg: Dropp pølsen og spar helsen

  • Petter HaraldKimo
  • styremedlem i Trøndelag bondelag
  • ToveSchult
  • styremedlem i Trøndelag bondelag

Trøndelag bondelag: – Avgjørende å redusere nedbyggingen av matjorda for å nå klimamål

  • Geir ArildEspnes
  • 4. kandidat på Senterpartiets liste Trøndelag Sør
  • HeidiGreni
  • 2. kandidat
  • GuriHeggem
  • 8. kandidat

Dette er Norges aller største matfat

  • KariÅker
  • Fylkesleder Trøndelag Bondelag
  • AudhildSlapgård
  • Styremedlem Norges Bondelag

Kortsiktig profitt av samfunnets matlager? Nei takk!

  • Øyvind A. Haram, Kommunikasjonssjef, Sjømat Norge

Senterpartiet, fisk er også mat

  • HeidiGreni
  • Stortingsrepresentant, Trøndelag Senterparti
  • GuriHeggem
  • Fylkestingspolitiker, Trøndelag Senterparti

Landbruk i Norge er ekstremsport 

  • Per Olav Aftret, Stjørdal

Mat vil neppe gå av moten, selv om noen tror det

  • Ragnhild Rømma Bakken (31), småbarnsmor fra Ørland

Ragnhild (31) fra Ørland: Jeg vil gi barna mine norsk melk og kjøtt

  • Erica Hogstad Fjæran, prosjektleder, Trøndelag Bondelag (resten av underskriverne nederst i innlegget)

Vi er vitne til ei grasrot som sier at næringa er farlig nær stupet, matproduksjonen er ikke levedyktig

  • Alfred OlavFonn
  • Namsos KrF
  •  AstridGunnes
  • Rennebu KrF

Hadde bonden vært en vanlig arbeidstaker, hadde vi kalt dette for sosial dumping

  • Berit Helberg, Kjøttfri

Nå er det på tide at dere begynner å reise dere og forsvare dere selv. Hvor er dere?

  • Ada Arnstad, fylkestingsrepresentant (Sp)  

Lokale innkjøp av mat utvikler lokalsamfunn

  • Ester K. Hasle, Styremedlem i Trondheim Senterparti

Sp svarer Adressa-kommentator: Nyt biffen - reduser materielt forbruk

  • GunnarOkstad

Denne oppfinneren har laget en ny versjon av en gammel oppfinnelse

  • Ester K. Hasle, Styremedlem i Trondheim Senterparti

Den norske regjeringa burde lære av svenskane

  • Sverre Tyldum, fylkesleder i Norsvin Trøndelag

Krever koronapakke for økte kostnader til kraftfôr

  • NorunHaugen
  • Hovedperson i Griseindustriens hemmeligheter

Kjøttindustrien er svært lukket, noe som burde gjort media desto mer interessert

Oslo  20091113. Åslaug Haga under fredagens presentasjon i Oslo av sin  nye bok  som har fått tittelen
  • Åslaug MarieHaga
  • FNs landbruksorganisasjon IFAD

Vi må også beskytte de som produserer maten

  • Astrid Lyså og Belinda Flem, begge forskere ved Norges geologiske undersøkelse

Om kort tid avgjøres det om uerstattelige naturressurser skal gå tapt

Vi bør produsere og spise mindre kjøtt

  • OlaHegvold

Felleskjøpet ruster opp for over en halv millard i Trøndelag

  • Ola Borten Moe, nestleder i Senterpartiet

«Verst i klassen er Trondheim og Trøndelag»