• Kari Løvendahl Mogstad, gjestespaltist i Adresseavisen, fastlege og idrettslege

Ungdom på Tik-Tok og Snapchat viser frem mat man skal holde seg unna

UkePortrett med samfunnsdebatant, mm, Daniel Johansen
  • DanielJohansen
  • fredagsspaltist

Trøndelag er i ferd med å gi etter av råte og forsømmelse

  • Joakim SlettebakWangen

Starter ny restaurant i Trondheim

  • AnnemonaGrann

Det blir Trøndersk Matfestival i år, men den blir ganske annerledes

  • Adresseavisen
  • Lederartikkel

Bøndene gjør klokt i å avlyse inntektskampen i år

  • Reidar Almås, seniorforskar ved Norsk institutt for rural og regionalforskning (Ruralis)

Var det ei koronakrise vi trong for å skifte spor?

Trondheim, 01.04.2020. Styreleder Christian Lykke i Bunnpris. Foto: Roar Blåsmo-Falnes .
  • ChristianLykke
  • Kjøpmann og Bunnpris-eier

Min bønn som kjøpmann er at man utsetter den kampen til krisen har roet seg

  • Knut Kvam

De setter sin helse på spill for at vi skal få kjøpt nødvendige matvarer

  • Bjørg Irene Alseth, Melk- og kjøttprodusent

Stolt over jobben, bekymret for framtida

  • Marit Myhre, Trondheim

På min kjøretur hjem bevitnet jeg galskapen

  • RegineSteinvik

Folk i Japan spiser mindre kjøtt, men lever lenger

  • Joakim SlettebakWangen

Åpner etter problemer med skjenkebevillingen

  • Axel Christophersen, professor ved NTNU

Trondheims rike historie kan utvikle det lokale gastronomiske miljøet

  • Tor-Erik Widerøe, professor emeritus, St. Olavs Hospital (NTNU)

Berit Nordstrand har en utradisjonell, men velformulert fremstilling av matkultur

  • NorunnBergesen

Mattilsynet med storaksjon i barnehager i Trondheim

  • ANMELDT AV STEFAN KALISKI OG OLA HAUGSTAD

- Må være mulig å lage en vegetarburger som smaker noe mer enn bestemors bønnestuing

Trondheim og Trøndelag har markert seg som matsenter i verdensklasse denne uka.

  • TerjeEidsvåg
  • Kommentator

«Pollestad prøver å ro fra Michelin-kritikken. Det skjønner jeg godt»

  • TerjeEidsvåg
  • Kommentator

«En eventyrlig smakfull bølge for Trondheim og landsdelen som bare ruller videre»

  • Jon Ragnar Viggen, matentusiast fra Trondheim

Jon Ragnar (36) har spist ved syv Michelin-restauranter siden nyttår: I kveld skrives historie i Trondheim

  • Iselin Nybø, næringsminister 

Reiselivsnæringen må forvente strengere krav til utslipp og klima fremover

  • Hanne Johansen, kommunikasjonsrådgiver i Too Good To Go

390 000 tonn i matsvinn hvert år: Du kan gjøre noe med det

  • FrodeSingsaas

Kjøper du alltid «sunn» mat? Da er det stor risiko for at du blir lurt

  • KariHovde
  • Kommentator

Hvorfor er folk så sinte på Berit Nordstrand?

  • Skrevet av Monika Wessel

Her er vinene som får deg til å glemme mørketida

  • Anmeldt av Håvard Egge og Audun H. M. Hagen

- Vi mener restauranten bør få oppmerksomhet av Michelin

  • Ole JacobHoel

Matprofiler samarbeider om matkultursenter for barn på Credo

  • NorunnBergesen

De skal lære å lage mat til barn, men har ikke kjøkken

  •  Tommy Reinås, gruppeleder Miljøpartiet De Grønne

Syv grep for å få mer kortreist, trøndersk mat

  • AnnemonaGrann

Åtte spisesteder, bar, scene og en klatrehall skal få folk til å elske Sluppen

  • NorunnBergesen

- Dropp kokken i barnehagen

  • NorunnBergesen

Er bekymret for store prisforskjeller i barnehagene

Toini Thanem, journalist i Adresseavisen.
  • ToiniThanem

Disse restaurantene er mest populære i Trondheim

  • NorunnBergesen

Barnehagesjefen i Trondheim: - Dette er det første mange spør om når de søker barnehageplass

  • KariHovde
  • Kommentator

Noen jubler over «all inclusive», mens andre er bekymret for klasseskiller

  • Ole JacobHoel

Slik blir Michelin-utdelingen i Trondheim

  • KariHovde
  • Kommentator

De blir sett på som snyltere som stjeler p-plassen til handikappede

  • EdwardStenlund

Måtte trekke tilbake fiskeprodukt etter funn av listeria

  • Håvard Egge og Audun H. M. Hagen

Bedre på stil enn innhold

  • Håvard Egge og Audun H. M. Hagen

Sportslig diner med godt kjøkken