• JulieHorpestad

Dette er de beste trønderske matproduktene: - Rørende og stort

  • JulieHorpestad
  • MargreteKonstad

Unge kokker fikk boltre seg på Michelin-kjøkken på Britannia: - Jeg har øvd mye

  • JulieHorpestad

Har leid inn vekterbyrå som skal passe på smittevern

  • Rebecka Pauline Johnsen, svensk mor i Norge

Svensk mor i Norge: Jeg håper dere vil forstå hvor viktig lunsjen er!

  • Ragnhild Rømma Bakken (31), småbarnsmor fra Ørland

Ragnhild (31) fra Ørland: Jeg vil gi barna mine norsk melk og kjøtt

  • AndersNordstad
  • generalsekretær i Norsk Bonde- og Småbrukarlag

Fem øre på mat! Noen synes dette er rent for mye

  • ElisabethHals
  • på vegne av Oppdal Venstre

Oppdal Venstre: Landbruket tar vare på oss – tar vi vare på bonden?

  • May Britt Hansen, prosjektleder Europeisk matregion Trondheim og Trøndelag

Koronaklump i magen før det store matåret

  • Tor-Erik Widerøe, professor emeritus, St Olavs Hospital

Professor støtter snåsabonden: Rødt kjøtt en naturlig og nødvendig del av kosten

  • AskIbsen Lindal
  • Førstekandidat for MDG i valgkrets Sør-Trøndelag
  • TommyReinås
  • Førstekandidat for MDG i valgkrets Nord-Trøndelag

MDG-topper: Snåsabondens politikk er MDGs politikk i praksis

  • Sunniva Jerndahl, matentusiast og Britannia-gjenger

Britannia-kritikken: Uryddig av Adressa!

  • Adresseavisen
  • Lederartikkel

Tiltak for å redusere kjøttforbruk, er som å vifte med en rød klut i norsk politikk

  • Elin Solvang, innflytter til Trøndelag og kommunikasjonsrådgiver i Trøndelag fylkeskommune

Går det an å vedta at trøndersk mat skal bli anerkjent?

  • Bjørn Røe

Kortinnlegg: Hvor er det blitt av småfuglene?

  • Ann IrenBævre

Ny mattrend «tvinger» butikkene til å ta inn nye matretter

  • Håvard Gausen, daglig leder i Inderøy Slakteri

Vi åpnet den nye butikken samme dag Norge stengte ned. Så ble butikken totalskadd i brann

  • CamillaKilnes

Disse to trønderske sjokoladebitene imponerte dommerne: - Vi slo til i år

ANSATTEBILDER: Journalist Kari-Anne Aarvåg. Foto: RICHARD SAGEN, Adresseavisen
  • Kari-AnneAarvåg

Måtte hente inn folk fra Oslo for å ta unna køene

  • BårdSande

Hun la ned restauranten i Midtbyen i vår. Nå har Mira suksess i en gammel lagerbygning utenfor sentrum

  • Ole JacobHoel

Hva med blodpølsetaco og en drink dandert med maursalt?

  • Ole JacobHoel

De har ikke åpnet restauranten ennå, men er allerede utsolgt det neste halvåret

  • Trøndelag Sør interkommunalt politisk råd

Det vil være en katastrofe om dette går over ende

  • Bente AinaIngebrigtsen
  • bystyrerepresentant for MDG i Trondheim
  • Eline HansenNæset
  • Vara til bystyret for MDG i Trondheim

MDG svarer: Vi vil øke momsen på kjøtt og fjerne momsen på frukt og grønt

  • ANMELDT AV STEFAN KALISKI OG OLA HAUGSTAD

Leverer pubmat med kreativ vri. Synd pizzabunnen smaker papp

  • BårdSande

I dette slitne lagerbygget vil de skape en ny attraksjon i Trondheim

  • Kari Løvendahl Mogstad, gjestespaltist i Adresseavisen, fastlege og idrettslege

Ungdom på Tik-Tok og Snapchat viser frem mat man skal holde seg unna

UkePortrett med samfunnsdebatant, mm, Daniel Johansen
  • DanielJohansen
  • fredagsspaltist

Trøndelag er i ferd med å gi etter av råte og forsømmelse

  • Joakim SlettebakWangen

Starter ny restaurant i Trondheim

  • AnnemonaGrann

Det blir Trøndersk Matfestival i år, men den blir ganske annerledes

  • Adresseavisen
  • Lederartikkel

Bøndene gjør klokt i å avlyse inntektskampen i år

  • Reidar Almås, seniorforskar ved Norsk institutt for rural og regionalforskning (Ruralis)

Var det ei koronakrise vi trong for å skifte spor?

Trondheim, 01.04.2020. Styreleder Christian Lykke i Bunnpris. Foto: Roar Blåsmo-Falnes .
  • ChristianLykke
  • Kjøpmann og Bunnpris-eier

Min bønn som kjøpmann er at man utsetter den kampen til krisen har roet seg

  • Knut Kvam

De setter sin helse på spill for at vi skal få kjøpt nødvendige matvarer

  • Bjørg Irene Alseth, Melk- og kjøttprodusent

Stolt over jobben, bekymret for framtida

  • Marit Myhre, Trondheim

På min kjøretur hjem bevitnet jeg galskapen

  • RegineSteinvik

Folk i Japan spiser mindre kjøtt, men lever lenger

  • Joakim SlettebakWangen

Åpner etter problemer med skjenkebevillingen

  • Axel Christophersen, professor ved NTNU

Trondheims rike historie kan utvikle det lokale gastronomiske miljøet

  • Tor-Erik Widerøe, professor emeritus, St. Olavs Hospital (NTNU)

Berit Nordstrand har en utradisjonell, men velformulert fremstilling av matkultur

  • NorunnBergesen

Mattilsynet med storaksjon i barnehager i Trondheim