UKE Portrett Agnes Bolsø
  • Agnes Bolsø

Støtter hun som spiste egen hest: Du var respektfull venn i liv og død

  • Tor-Erik Widerøe, professor i medisin, NTNU

Vi mangler sikre bevis på at kjøttspising påvirker folkehelsen

  • Knut Mork Skagen
  • Styreleder, Legenes klimaaksjon

Lege svarer: Det hun sier om rødt kjøtt, stemmer dessverre ikke!

  • Maren Grøthe, 3. kandidat for Senterpartiet i Sør-Trøndelag

Veldig uenig med Adressa-kommentator: Spis pølsa med god samvittighet!

  • SynnøveVereide
  • kommentator

Vær så snill, legg fra deg pølsa!

  • Olav McInnes, førstegangsvelger fra Trondheim

Hvordan kan jeg grille biffen min uten å føle skam?

  • AagotOpheim

Tanja Holmen: - Jeg er sjokkert over norsk grisehold

  • AskIbsen Lindal
  • førstekandidat for MDG i valgkrets Sør-Trøndelag
  • TommyReinås
  • førstekandidat for MDG i valgkrets Nord-Trøndelag

MDG: Ap og Sp må innse at vi lever i år 2021

  • Tomas Iver Hallem (Sp), Fylkesvaraordfører i Trøndelag

Hallem (Sp): Vil regjeringen sentralisere norsk landbruk fram mot 2030?

  • KatoNykvist
  • Kommentator

MDG fenger nok bedre på Svartlamoen enn i Snåsa

  • Tor-Erik Widerøe, professor emeritus, St Olavs Hospital

Professor støtter snåsabonden: Rødt kjøtt en naturlig og nødvendig del av kosten

  • Ola Hammer Langleite, mjølkebonde på Snåsa, leder i Urfe SA og sivilingeniør

Bonde fra Snåsa: Visst kan vi eta mindre kjøtt, men ikkje kutte ut heilt

  • Berit Helberg, Kjøttfri

Nå er det på tide at dere begynner å reise dere og forsvare dere selv. Hvor er dere?

  • Ester K. Hasle, Styremedlem i Trondheim Senterparti

Sp svarer Adressa-kommentator: Nyt biffen - reduser materielt forbruk

  • Bente AinaIngebrigtsen
  • bystyrerepresentant for MDG i Trondheim
  • Eline HansenNæset
  • Vara til bystyret for MDG i Trondheim

MDG svarer: Vi vil øke momsen på kjøtt og fjerne momsen på frukt og grønt

  • Synnøve Vereide, kommentator i Adresseavisen

Trenger vi å spise kjøtt hver dag, til hvert måltid?

  • SisselLynum

Trøndersk bedrift kjøper 6000 saueskrotter

  • Anja Bakken Riise, leder i Framtiden i våre hender

Hun svarer sauebonden: Vi kan si ja til kjøttkutt og ja til beitedyr

  • Johan Storm Nielsen, pensjonert bonde og tidligere tillitsvalgt i slakterisamvirke

Saueholdet i Norge burde for lengst vært redusert

  • TerjeEidsvåg
  • Kommentator

For mange kjøtthau i debatten om mat

  • FrankCadamarteri

Driver av butikken på Storlien kjemper for å renvaske seg: - Alt vi har gjort er lovlig

  • Lars Petter Bartnes, bonde og leder av Norges Bondelag

Dette er Bondelagets løfter etter avsløringene i svinekjøttindustrien

  • FrankCadamarteri

Risikerer fengselsstraff for omfattende matjuks

  • CamillaKilnes
  • PålSolberg
  • FrankCadamarteri
  • KarolineUlvnes

- Jeg føler meg lurt. Dette er jo livsfarlig

  • KariHovde
  • Kommentator

Og jeg som hadde gledet meg til sommerkoteletter

  • HarryTiller
  • Kommentator

Tar du biffen fra en gjennomsnittsnordmann, så ber du om bråk

Landbruket må ut av skyttergrava

Vi bør produsere og spise mindre kjøtt

  • SisselLynum

63 arbeidsplasser kan bli flyttet fra Trøndelag

  • FrodeSingsaas

Tv-reklame får kjøttelskende dansker til å se rødt

Godt tiltak for bedre dyrevelferd

  • Anita Nordeng Jakobsen, førsteamanuensis, Institutt for bioteknologi og matvitenskap, NTNU

Rosa hamburgere – er det så farlig da?

  • HANNE CHRISTIANSEN/AFTENPOSTEN.NO

Mattilsynet advarer mot rosastekte hamburgere

  • KristineEid

Kåring av årets beste produkter på Trøndersk Matfestival

  • KariHovde
  • Kommentator

Da Kirsten måtte slutte som lærer, begynte hun å skrive om Bymarkas skjulte perler

  • BørgeSved

Grilstad flere nye pølser og skinker i porteføljen

  • BørgeSved

Nortura-forslag skal gi deg lammelår som er mindre og flere ferske biffer i butikken

  • NTB

Én av fire vil kutte kjøttforbruket

  • NTB

Halvparten av oss sjekker aldri opprinnelsen til kjøttvarer