• Knut A.Hjelt
  • Sjømat Norge, Trøndelag
Øyvind André Haram, Informasjonssjef i Norsk Sjømat
  • ØyvindA. Haram
  • Sjømat Norge, Trøndelag

Hyller matfestival: Abid, vil du ta frå oss dette?

  • Adresseavisen
  • Lederartikkel

Det er en fallitterklæring om matfestivalen legges ned

  • Trøndelag Sør interkommunalt politisk råd

Det vil være en katastrofe om dette går over ende

  • BårdSande

Nå er det klart: Får etablere lokalmatmarked på Torvet

  • AnnemonaGrann

Det blir Trøndersk Matfestival i år, men den blir ganske annerledes

  • Ole JacobHoel

Har aldri spist et dårlig måltid i Trøndelag

  •  Tommy Reinås, gruppeleder Miljøpartiet De Grønne

Syv grep for å få mer kortreist, trøndersk mat

  • Magnhild SynnøveMostad

Rekordår for både Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen: - Har virkelig vært en magisk opplevelse

  • TerjeEidsvåg
  • Kommentator

«Det merkes at en ny stolthet og mentalitet har fått feste i Trondheim og Trøndelag når det gjelder mat og drikke»

  • MarianneTønset
  • Journalist

Mor var gründer-pionér. Nå har datter Maren (29) suksess med sitt eget helt spesielle lokalprodukt

  • TrulsLereggen
  • Journalist

Det er en ting matministeren synes det er for lite av på matfestivalen

Emilie Sofie Olsen
  • Emilie SofieOlsen

Vil skape verdier med lokal mat

Emilie Sofie Olsen
  • Emilie SofieOlsen

Leni (14) er masterchef i sjømat

  • Torgeir Sølsnes,NiT, Hans Petter Øien Kvam, NiT og Oddny Langørgen, Opplæringskontoret for mat og servicefag i Tr.lag

Kjære foreldre: La oss snakke om yrkesfag

  • MarianneTønset
  • Journalist

Solgte øl for 3,5 mill på tre dager

  • Anne BeritFagernes

Johanne og Nora lærte å lage pølser

  • KariHovde
  • Kommentator

Når rekecocktail fører til sosialt selvdrap

Trøndelag har attraksjoner som lover godt for årene som kommer

  • Ole JacobHoel

Matfestivalen gir kunnskap – ikke bare opplevelse

  • AnnemonaGrann

- Det er et sug etter alternativ til kjøtt og fisk

  • AnnemonaGrann

- Dette er Trondheims første gulrot-tog

  • SiljeBjellvåg

Trøndersk ysteri leverer ost til både Hurtigruten og alle Meny-butikkene

  • Sara MarieBroen

To trønderske ølbryggeri samarbeider om heltrøndersk øl med stjørdalsgjær

  • AnnemonaGrann

I Trøndelag er Matfestivalen like kjent som Audi

  • EliseRønningen
  • Journalist

I år blir møblene til Bryggerifestivalen lagd av tidligere innsatte

  • Ole JacobHoel

Nå blir det øl å få i skolegården

  • Lasse Berre, daglig leder i Kommunikasjonsbyrået BERRE og styremedlem i Næringsforeningen i Trondheimsregionen

Nei, trøndere blir ikke bare tilbudt ferdiglaget pizzadeig og industrisaus på glass

  • TrygveLundemo
  • Kommentator

Vi legger ikke ut bilder av at vi gomler Grandis, men det er det vi gjør

  • AnnemonaGrann

- Jeg kunne vært mora til de andre bloggerne

  • SisselLynum

Vant pris for å ha utviklet matbyen Trondheim

  • AnnemonaGrann

Hit flytter Matfestivalen mens Torget er stengt

  • AnnemonaGrann

Nå er salgsresultatet for Trøndersk Matfestival klart

  • Gøril Forbord, forretningsutvikler i TrønderEnergi

Det er trolig helt naturlig, men det føles likevel litt rart at jeg har blitt slik en trondheimspatriot

  • AnnemonaGrann

Bryggerifestivalen ble lagt merke til over hele verden

  • AnnemonaGrann

- Midt-Norge har verdens reneste matproduksjon. Det er en posisjon vi bør befeste

  • KristineEid

Kåring av årets beste produkter på Trøndersk Matfestival

«Ei uke uten like i Trondheims nyere historie»

  • KristineEid

Dette har de forskjellige regionene i Trøndelag å tilby på matfestivalen

  • KristineEid

Blomkål og brokkoli kom sjøveien

  • Roy TommyBråten

Spiste oss fra Rindal til Bindal: Fikk smake 17 år gammel ost