• Adresseavisen
  • Lederartikkel

Det er en fallitterklæring om matfestivalen legges ned

  • Anne BeritFagernes
  • BørgeSved

Vant internasjonal pris for denne skrytefilmen av Trøndelag

  • AnnemonaGrann

Nå kan du snart spise Michelin-mat i Trondheim igjen

  • SisselLynum

Britannia Hotel åpner igjen: - Jeg gråter nesten bare ved tanken

  • Iselin Nybø, næringsminister (V)

Trøndelag markerer seg enda sterkere på det internasjonale matkartet

Trondheim og Trøndelag har markert seg som matsenter i verdensklasse denne uka.

  • Ole KristianSagbakken

«Jeg bestemte meg for å fortelle kona om en mørk del av fortida mi»

  • Jonas Skybakmoen, fredagsspaltist

Det er nok jeg som reagerte aller best på Michelin-krangelen

  • Vegard Frøseth Fenes, bystyrerepresentant Senterpartiet

Vi må framsnakke restaurant- og matfagene i skolen

  • Trond Åm, Venstre-politiker og leder for Litteraturhuset i Trondheim

Norsk matkultur er i ferd med å bli en effektiv kur mot populisme

  • Jan Grønningen, matprodusent og fylkestingsrepresentant fra Høyre

Det gir muligheter enten man bruker pinsett, høygaffel, selger opplevelser eller maten

  • Ole JacobHoel

Har aldri spist et dårlig måltid i Trøndelag

  • TerjeEidsvåg
  • Kommentator

«Pollestad prøver å ro fra Michelin-kritikken. Det skjønner jeg godt»

  • NTB

Pollestad kritiserte Michelin-oppstyr – sosiale medier kokte

  • Joakim SlettebakWangen

- Whisky er på meg i kveld!

  • Anne BeritFagernes
  • Ole JacobHoel
  • AnnemonaGrann

Fikk Michelin-stjerne etter ti måneders drift

Ståle Langørgen
  • StåleLangørgen

Trønder har Norges høyest rangerte restaurant

  • TerjeEidsvåg
  • Kommentator

«En eventyrlig smakfull bølge for Trondheim og landsdelen som bare ruller videre»

  • Joakim SlettebakWangen
Toini Thanem, journalist i Adresseavisen.
  • ToiniThanem

- Jeg trodde vi hadde mista stjerna

Toini Thanem, journalist i Adresseavisen.
  • ToiniThanem

Dette skal til for å få Michelin-stjerne

  • Joakim SlettebakWangen

Slik dekker Adresseavisen Michelin-utdelingen

  • Jon Ragnar Viggen, matentusiast fra Trondheim

Jon Ragnar (36) har spist ved syv Michelin-restauranter siden nyttår: I kveld skrives historie i Trondheim

  • Ole JacobHoel

Sjekk syvretteren 350 gjester fikk servert i Trondheim dagen før Michelin-dagen

  • Joakim SlettebakWangen

13 restauranter skal sørge for Michelin-stemning hele uka

Toini Thanem, journalist i Adresseavisen.
  • ToiniThanem

Ekspertene spår stjerne til ny restaurant i Trondheim

Øistein Falch, ansattebilde
  • ØisteinFalch

- Vi er i festivalstemning

  • Ole JacobHoel

Slik blir Michelin-utdelingen i Trondheim

  • SisselLynum

Stjernerestaurant åpner igjen i nyoppussede lokaler

  • ErlingØstgård

Michelin-restaurant åpner pop-up i Kjøpmannsgata

  • KaiaSørland

Credo: - Helgene ble utsolgt på 30 minutter

  • TerjeEidsvåg
  • Kommentator

«Det merkes at en ny stolthet og mentalitet har fått feste i Trondheim og Trøndelag når det gjelder mat og drikke»

  • TrulsLereggen
  • Journalist

800 gjester får kansellert reservasjonen ved stjernerestaurant i Trondheim

Emilie Sofie Olsen
  • Emilie SofieOlsen

Produsenter og reiseliv nyter godt av Trondheims Michelin-stjerner

  • Ole JacobHoel

Slik sikret Trondheim seg Michelin-utdelingen

  • Ole JacobHoel

Trondheim får neste års Michelin-utdeling

  • Joakim SlettebakWangen

Serverer Michelin-kokkens favoritter som festivalmat

  • Anmeldt av Håvard Egge og Audun H. M. Hagen

- Spørsmålet er ikke om, men hvor mange stjerner Speilsalen kommer til å få

  • SisselLynum

- Jeg har alltid trodd at det bare er gamle legender som får denne prisen

  • GunnarOkstad

Heidi Bjerkan ber Trondheims innbyggere om to tjenester

  • Ole JacobHoel

Trondheim tar med to Michelin-stjerner hjem fra Århus, men håper også få med seg noe mer