• EmmaHavend
  • Journalist

Credo kan få tre nye utmerkelser: - Vi har merket et skifte i folk

  • Ole JacobHoel

- Jeg er helt sjokkert over at han klarte å holde tett

  • Ole JacobHoel
Emilie Sofie Olsen
  • Emilie SofieOlsen

Ny Michelin-utmerkelse til Fagn

  • Ole JacobHoel

Trønderkokken har flest stjerner i Norge. I kveld tror han en restaurant går forbi

  • Ole Møystad
  • professor ved NTNU, partner i Urban Trigger Technologies
  • Jørgen Skatland
  • lektor ved NTNU, partner i Urban Trigger Technologies

I Trøndelag gikk veien fra jord til bord over tunet

  • BårdSande

Gründere bak unik restaurant i Trondheim gir seg

  • Ole JacobHoel

Credo-Heidi lærer opp neste generasjon kokker

  • TerjeEidsvåg
  • Kommentator

Amerikansk artist med flere besøk i Trondheim er død

  • AnnemonaGrann

Nå kan du snart spise Michelin-mat i Trondheim igjen

Emilie Sofie Olsen
  • Emilie SofieOlsen

Krever ekstra tiltak for Michelin-restaurantene: - Det kan bli ille. Ikke bare for oss, men for hele bransjen

Emilie Sofie Olsen
  • Emilie SofieOlsen

Credo stenger dørene

  • Iselin Nybø, næringsminister (V)

Trøndelag markerer seg enda sterkere på det internasjonale matkartet

Trondheim og Trøndelag har markert seg som matsenter i verdensklasse denne uka.

  • BårdSande

Toum (24) fra Trondheim tok sølv i kokke-OL. Nå drømmer hun om VM i 2022

  • TerjeEidsvåg
  • Kommentator

«Pollestad prøver å ro fra Michelin-kritikken. Det skjønner jeg godt»

  • NTB

Pollestad kritiserte Michelin-oppstyr – sosiale medier kokte

  • Anne BeritFagernes
  • Ole JacobHoel
  • AnnemonaGrann

Fikk Michelin-stjerne etter ti måneders drift

  • TerjeEidsvåg
  • Kommentator

«En eventyrlig smakfull bølge for Trondheim og landsdelen som bare ruller videre»

  • Joakim SlettebakWangen
Toini Thanem, journalist i Adresseavisen.
  • ToiniThanem

- Jeg trodde vi hadde mista stjerna

Toini Thanem, journalist i Adresseavisen.
  • ToiniThanem

Dette skal til for å få Michelin-stjerne

  • Joakim SlettebakWangen

Slik dekker Adresseavisen Michelin-utdelingen

  • Ole JacobHoel

Matprofiler samarbeider om matkultursenter for barn på Credo

Toini Thanem, journalist i Adresseavisen.
  • ToiniThanem

Ekspertene spår stjerne til ny restaurant i Trondheim

  • MarianneTønset
  • Journalist

Én av disse restauranttoppene har doblet formuen på tre år

Ståle Langørgen
  • StåleLangørgen

Arbeidstilsynet lar «tvilen komme Credo til gode»

  • KaiaSørland

Credo: - Helgene ble utsolgt på 30 minutter

  • TerjeEidsvåg
  • Kommentator

«Det merkes at en ny stolthet og mentalitet har fått feste i Trondheim og Trøndelag når det gjelder mat og drikke»

  • TrulsLereggen
  • Journalist

800 gjester får kansellert reservasjonen ved stjernerestaurant i Trondheim

  • Terje Roll Danielsen, skribent

Trondheim er langt på vei mot gamle høyder som gourmetby

Emilie Sofie Olsen
  • Emilie SofieOlsen

Produsenter og reiseliv nyter godt av Trondheims Michelin-stjerner

  • Ole JacobHoel

Slik sikret Trondheim seg Michelin-utdelingen

  • Ole JacobHoel

Trondheim får neste års Michelin-utdeling

  • AagotOpheim

Kronprinsen møter Credo-sjefen: - Jeg kjenner Heidi godt fra før

Emilie Sofie Olsen
  • Emilie SofieOlsen

Disse tre prosjektene kan bli årets beste byggverk

Ståle Langørgen
  • StåleLangørgen

Arbeidstilsynet varsler pålegg etter «marerittilsynet» på Credo

  • TrygveLundemo
  • Kommentator

Odd Reitan har både reist et monument over seg selv og gitt byen en stor gave

  • Kjetil Kroksæter, skribent

Hvor kommer all denne hetsen og hatet mot bøndene fra?

  • AnnemonaGrann

Øyvind lager kunstverk av snerk og sylteagurk

  • GunnarOkstad

Heidi Bjerkan ber Trondheims innbyggere om to tjenester

  • Ole JacobHoel

Trondheim tar med to Michelin-stjerner hjem fra Århus, men håper også få med seg noe mer