Er ikke kulturbidragsyterne viktige?

Når vi ser de tafatte forsøkene på koronaregler som blir gitt av politikerne nå, virker det mer som at hovedpoenget er å bestemme noe som den forrige regjeringa ikke bestemte; ikke å få åpna opp samfunnet for de i kulturlivet som sliter og risikerer å gå konkurs i nedstengninga.

Har politikerne glemt at det er regninger som må betales hos de som har valgt som yrke å underholde andre, og som befinner seg i en eller annen sammenheng i denne båsen, det være seg fra artist til lokalutleier? Dette handler ikke bare om at folk lengter etter å gå ut og ta en halvliter så lenge om kvelden de selv ønsker eller gå på konsert samme hvilken sjanger musikk.

Det handler om de som gir dette verdifulle bidraget til folks avslappingsprosesser og energioppfyllinger i samfunnet. Eller er ikke disse bidragsyterne til samfunnet så viktige at de er verd å få tilbake i arbeid igjen? Har dere politikere den ringeste anelse om hvor mange musikere som nå sliter økonomisk og har gjort det lenge?

Interessert i debatt? Les flere innlegg her!

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe