Omadressert: Med Roy Tommy Bråten, Siv Sandvik og Terje Eidsvåg.

- Mange rister på hodet over tiltakene

Sindige trøndere midt i Gydas herjinger, smittefest, Dagsrevyens tabbe og ny statsråd-favoritt!

Programleder Roy Tommy Bråten har med seg politisk redaktør Siv Sandvik og kulturkommentator Terje Eidsvåg i studio for denne ukas nyhetsblikk fra Trøndelag. Lettelser i nasjonale tiltak til tross, vi sitter fortsatt på hjemmekontor og kultursektoren har ikke stor grunn til å være fornøyde:

- Det er selvfølgelig bedre å samle 200 enn bare 50, men det er stor forskjell på å samle 200 på Byscenen og i Nidarosdomen eller Olavshallen. Mange i kulturlivet rister på hodet av at de ikke har dimensjonert tiltakene i forhold til størrelsen på arrangementet og saler, sier Terje Eidsvåg.

- Det hadde vært enklere med rene ord for penga.

HØR podkasten ved å klikke på bildet i toppen. Eller gå inn der du vanligvis hører podkast (Acast, iTunes, Spotify eller Podkaster-appen på Iphone).

Vi kommer heller ikke unna sindige trøndere i Gydas herjinger. Flom og jordras til tross, Sivs minnes en telefon hun tok til en rasrammet kar i Namsos for mange år siden.

Debatten om ny sentralbanksjef, Dagsrevyens tabbe og Sivs skamløse promo og anbefaling til helseminister Ingvild Kjerkol står også på dagsorden. Og ukas anbefaling, så klart!

.

Omadressert: Med Roy Tommy Bråten, Siv Sandvik og Terje Eidsvåg.


Les nyhetsbrevet til politisk redaktør Siv Sandvik her

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe