Omadressert: Jonas Skybakmoen er gjest i årets første podkast-episode.

- Fem år i Oslo er nok

Årets første Omadressert kommer med en gjest som har flyttet fra hovedstaden til en mer stille del av landet. Han kommer ikke bare med lystige meldinger.

Jonas Skybakmoen er tilbake i Trøndelag etter fem år i utlendighet. Om han ikke skal finne seg sjøl i Meldal, har han og kona i alle fall funnet et gårdsbruk.

– Fem år i Oslo er nok, slår han fast, mens han tar med oss til Meldal.

I Omadressert forteller han hva pandemien har gjort med musikeren Jonas Skybakmoen. Vi snakker også om vaksinepass og skjenkestopp.

For ett år siden ble Kongressen i USA stormet. Skybakmoen har jobbet mye med det politiske USA, og spesielt det høyreradikale miljøet. Han gir oss et innblikk i hvordan det står til i landet akkurat nå. Uten å røpe for mye; det er ikke blitt bedre. Snarere tvert imot.

Vi oppsummerer 2021, og kårer vinneren av Mozartkule-quizene gjennom året.

Og selvfølgelig blir det anbefalinger av ymse slag fra Skybakmoen, politisk redaktør Siv Sandvik, kulturkommentator Terje Eidsvåg og programleder Roy Tommy Bråten

HØR podkasten ved å klikke på bildet i toppen eller nederst. Eller gå inn der du vanligvis hører podkast (Acast, iTunes, Spotify eller Podkaster-appen på Iphone).

Les nyhetsbrevet til politisk redaktør Siv Sandvik her

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe

Hør forrige Omadressert her:

Ukas gjest: Eli-Anne Skaug, smittevernlege og smittesporer-sjef i Trondheim