Men du Jonas, hvorfor mener du at tvang er en bedre «oppskrift» ovenfor mine ansatte, mitt selskap, min bransje enn uvaksinerte helsearbeidere. spør lederen av Trondheim Lyd.  Foto: Bård Sande

Kortinnlegg: Hvorfor tvinge vår bransje, men ikke de uvaksinerte?

I onsdagens oppsummering av regjeringens «tomåneders pres (en) tasjon» svarer Jonas Gahr Støre følgende på mangelen av tiltak ovenfor de som velger å ikke vaksinere seg, og med det påfører samfunnet alvorlige restriksjoner, at «tvang er en dårlig oppskrift»!

LES OGSÅ: Det skal være frivillig å ta vaksine

Men du, Jonas, hvorfor mener du at tvang er en bedre «oppskrift» ovenfor mine ansatte, mitt selskap, min bransje og resten av kultur-, restaurant- og reiselivsnæringen? Vi tvinges nå til å stenge ned, tvinges til å permittere ansatte, tvinges til å tape enda mer kompetanse, tvinges til å tape enda mer egenkapital. Og med stor sannsynlighet, tvinges til å gå konkurs.

Interessert i debatt? Les flere innlegg her!

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe