Innleggsforfatteren reagerer på at et så viktig tilbud som et treningsopplegg for eldre, skal være basert på ubetalte instruktører.  Foto: Privat

Kortinnlegg: Lønn til «Sterk og stødig»

Jeg må si at jeg er forbauset over kommunens smålighet i denne sammenheng. Tenk å ta bort den stakkars timelønna som instruktørene har fått, men som nå er forsvunnet til et annet formål. Kommunen snakker om drive forebyggende helsearbeid. Det er det «Sterk og stødig» er.

Kommunen må snarest finne rom for å lønne instruktørene for denne jobben. Jeg vil vel tro at å bruke fysioterapeutene til denne jobben, er sløseri med den kompetansen. Jeg er sikker på at de trengs i sykehjemmene og i hjemmetjenesten. Finn penger til å lønne instruktørene, på lik linje med støttekontaktene. Lykke til!

Interessert i debatt? Les flere innlegg her!

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe