En opptreden slik skiforbundet, her representer med skipresident Erik Røste (og Sør-Trøndelag skikrets) nå oppviser, hadde både innen politikken og næringslivet kvalifisert til «kroken på døra», skriver innleggsforfatteren. Krangelen dreier seg om Claes Brede Bråthens ansettelse.  Foto: NTB / Scanpix

Kortinnlegg: Bråthen og Sør-Trøndelag skikrets

Jeg har representert Sør Trøndelag skikrets i hele mitt aktive idrettsliv! Når nå den samme skikretsen logrer for et handlingslammet skiforbund, aner vi at skiforbundets nye kultur slår nedover i organisasjonen. Gjennom yrkeslivet har jeg grundig erfart at begrep som makt, sjalusi og misunnelse har regjert opp til øverste nivå.

En opptreden slik skiforbundet (og Sør-Trøndelag skikrets) nå oppviser, hadde både innen politikken og næringslivet kvalifisert til «kroken på døra». Folkeoppfatningen er tydeligvis ikke retningsgivende for hvordan Idretts-Norge skal styres! God tur videre inn i villmarka! (Jeg har fortsatt kart og kompass til utlån, men som det ser ut nå, ikke i ubegrensede mengder).

Interessert i debatt? Les flere innlegg her!

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe