Innleggsforfatteren etterlyser klesknagger på offentlige toaletter.  Foto: NTB

Kortinnlegg: Sett opp knagger på toaletter!

Jeg har vært på flere toaletter rundt om på serveringssteder og kjøpesentre som ikke har knagger inne på avlukket for å henge ytterjakker på. Det har resultert i at jeg ofte må legge dressjakken min og ytterjakken/frakken min på gulvet. Dette er irriterende.

Jeg er sikker på at innehaverne ikke hadde likt å legge sine dressjakker på gulvet. For eksempel på handikaptoalettet på Solsiden kjøpesenter er det ingen knagg. Da er jeg nødt til å legge den på gulvet. Å legge en dressjakke på gulvet, som sikkert ikke er helt rent, er uappetittlig. Jeg anmoder derfor alle serveringssteder og kjøpesentre å sette opp knagger, også på handikaptoaletter.

Interessert i debatt? Les flere innlegg her!

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe