Uten uterullestol blir debattanten isolert.   Foto: Illustrasjonsfoto, NTB

Kortinnlegg: Kommunen stenger bevegelseshemmede inne

Jeg ringte kommunal tekniker om at min elektriske uterullestol er i ferd med å ruste i stykker. Deler kan falle av når som helst. Beina får ikke god nok støtte og nye skader kan oppstå. Jeg fikk vite at de har lang ventetid for elektriske uterullestoler. De kunne ikke love reparasjon før i desember.

LES OGSÅ: Rullestolbrukere stenges ute fra levende bygater

Det står 376 rullestolbrukere før meg i køen. Det betyr at vi er innestengte, «fengslet» i eget hus. For mange kan det bety at vi trenger mer hjelp, at vi kan bli forhindret fra legebesøk, viktige avtaler og sosialt samvær. Vi blir påført betydelig ekstrabelastning. Hvordan kan Trondheim kommune være bekjent av å sette funksjonshemmede i to måneder «husarrest» på denne måten?

Interessert i debatt? Les flere innlegg her!

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe