NTEs hovedkontor 

Kortinnlegg: NTE og dørsalg av strøm

Leste NTEs sjef for kraftsalg, Siv Schønings, sitt svar til Ann Siri H. Garberg vedrørende strømselger på døren hos hennes gamle mor. Schøning uttaler «... at noen ganger glipper det». Dette mener jeg er en bevisst handling av selger.

LES OGSÅ: NTE beklager: Det moren hennes opplevde, er helt uakseptabelt

Jeg har selv opplevd å bli kunde hos NTE mot min vilje. Der sa selger at alle strømselskaper i Trøndelag hadde slått seg sammen, så han trengte bare en bekreftelse på kundeforholdet. Smart vri for å få min signatur. Vipps, så var jeg kunde hos NTE, noe som ble oppdaget da jeg ble ønsket velkommen som kunde. Høres ikke ut som en glipp, og det er mye bry å komme seg ut av det.

LES OGSÅ: Advarer mot pågående strømselgere etter opprettelsen av nytt nettkonsern

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe