Borten Moe skyter fra hofta og er farlig nær egen fot

Ola Borten Moe fått med seg Hallgeir Grøntvedt fra fylkeskommunen i kritikk av Miljøpakken. Kronikken (merkelig nok skrevet i jeg-form) forsterker inntrykket av at Senterpartiet satser på å vinne stemmer med primitiv, tabloid retorikk.

Det skytes fra hofta, og Moe er farlig nært foten når han skriver: «Varmekabler i bussholdeplassene for eksempel. Svaret er at det lønner seg i forhold til brøyteutgifter. Da er det for det første rart at det ikke er varmekabler i alle landets bussholdeplasser. For det andre er det noe merkelig med vi skal bruke verdifull elektrisitet til dette i et land som ellers kommer til å ha bruk for hver eneste kilowattime til erstatning for fossile energikilder.»

LES OGSÅ: Hvorfor kutter du i kollektiv hvis du vil ha flere busser i distriktet?

Dette skriver en politiker som går inn for å bruke strømmen nettopp til produksjon av fossilt brennstoff gjennom elektrifisering av oljeplattformene, og som samtidig viser at han ikke skjønner forskjellen på bussholdeplasser med mange avganger i timen og der skolebussen stopper to ganger i døgnet. Får nok ikke min stemme.

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe