Moren reagerer på at folk kritiserer hennes 15-årige datter som ikke vaksinert.  Foto: Privat

Min datter er 15 år og uvaksinert. Vis hensyn!

Min datter er 15 år og uvaksinert. Det ligger vel et stykke frem i tid at hun får sine vaksinedoser. Hun har blitt tilsnakket tre ganger den siste uka av personer som har fått minimum én, kanskje to vaksinedoser. Siste gang nå på matbutikken sammen med meg fordi hun hostet bak munnbindet.

LES OGSÅ: 60 elever og sju lærere i testkarantene etter smitte på VGS

Min datter er frisk, bruker munnbind og holder avstand i butikker. Om det er noen som burde være bekymret for smitte er det kanskje hun, ikke oss voksne som er godt beskyttet om vi tar våre forholdsregler. Kanskje noe å tenke på for oss alle før vi eventuelt henvender oss moraliserende til tenåringer i det offentlige rom?

LES OGSÅ: Sju av ti foreldre vil vaksinere barna sine

Greit at du som voksen er bekymret, men ikke greit at du skjærer alle tenåringer over en kam og gjør hennes hverdag utrivelig! Håper vi alle kan være litt greie med hverandre den tiden som er igjen til alle er vaksinert.

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe