Gjest: Jon Gunnes (V)Kreditering: Espen Bakken

Jon Gunnes: - Vi skulle ikke ha gjort det på den måten

Venstre-topp Jon Gunnes går hardt ut mot Venstres egen prestisjereform i studio hos politisk redaktør Siv Sandvik.

Den trønderske listetoppen snakker varmt om Senterpartiet, mener drosjesjåfører må kunne omstille seg og langer ut mot måten partiets egen regionreform ble gjennomført, i podkasten «Kampen om trønderbenken».

- På en skala fra én til ti: Hvor vellykket har reformen vært, spør politisk redaktør Siv Sandvik.

- Ti i Trøndelag, men én i Troms og Finnmark, svarer Gunnes.

HØR hvorfor han mener tvangsvedtakene i Troms og Finnmark, og Viken, var en tabbe, ved å klikke på bildet øverst på denne siden, eller gå inn i Omadresserts kanal der du vanligvis lytter til podkast (f.eks. Acast, Spotify, iTunes).

Hør også hvordan listetoppen i Sør-Trøndelag valgkrets skal dra partiet over sperregrensa til høsten, hva han mener om drosjesjåfører som ikke finner veien - og hvorfor han selv kjører en elleve år gammel dieselbil.

Jon Gunnes (V) gjester podkasten «Kampen om trønderbenken». Trykk PLAY for avspilling.  Foto: Espen Bakken

Hva vil Ingvild Kjerkol (Ap), Linda H. Helleland (H), Ask Ibsen Lindal (MDG), Hege Bae Nyholt (Rødt) og Øyvind Håbrekke (KrF) med Norge og Trøndelag de neste fire årene? Hør episodene her:

Kampen om trønderbenken: Hvem fortjener din stemme?

Omadressert spesial: I podkast-serien «Kampen om trønderbenken» møter Adresseavisens politiske redaktør Siv Sandvik trønderske listetopper fra de ni partiene som er representert på Stortinget i dag. Noen av dem representerer Sør-Trøndelag valgkrets, andre Nord-Trøndelag. Her vil de svare for politikken sin, og lette på sløret slik at velgerne blir bedre kjent med dem. Hvem fortjener din stemme? Følg med!