Snøfattig vinter i Estenstadmarka, men flere vil ha tilrettelegging også for rulleski. debattanten lurer på om området ved Dragvoll er glemt.  Foto: Håvard Haugseth Jensen

Utbygging av Estenstadmarka - er Dragvoll glemt?

Det menes mye om rulleskiløyper og snøkanoner i Strindamarka. Til dere som skal bestemme: Husk Dragvoll. Hvis og når campus en gang blir samlet, vil store områder bli liggende brakke. Ved denne humanistiske bastionen øst for byen må det være mulig å bygge ei skiløype.

Her vil det bli muligheter til å gå i lange bakker oppover (og nedover). Det enorme parkeringsanlegget kan brukes til rulleski-trening sommer og vinter. Færre ville dyr vil bli skremt – her er både skog og åpent lende. Frisbeegolfen blir spennende på vinterstid! Og ikke minst: Hit går tallrike busser. Perfekt for trening?

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe

Hør også: Kampen om trønderbenken 4 juni