Vi er veldig mange godt voksne som også orker lenger, både hjemmekontor og savn av familie og vennenettverk, svarer Heidi på et tidligere innlegg.  Foto: Privat

Det er veldig mange som orker dette lenger

Nei, Bendik Rognes du tar helt feil. Din påstand om at ingen orker dette lenger, kjenner jeg meg ikke igjen i. Og jeg tror jeg har mange med meg når jeg sier, du tar feil. Det er veldig mange som orker dette lenger. Jeg kan for eksempel nevne ungene i barnehagene og barna i barneskolen. Jeg kan ikke se skrevet i noen aviser at disse ikke «orker dette lenger». De tar det på strak arm og sier «det blir bra igjen» samtidig som de tegner vakre regnbuer og legger i postkassen min.

LES OGSÅ: – I Trondheim er vi akkurat nå i en situasjon med «etterslukking»

LES OGSÅ: Therese er smittesporer i Trondheim. – Det var kanskje ikke så lurt å være på Fire fine 17. mai.

Vi er veldig mange godt voksne som også orker lenger, både hjemmekontor og savn av familie og vennenettverk. Min 84 år gamle mor orker dette lenger. Hun husker fem år med krig og uendelig mange år i fattigdom etter krigen. Dette er som et pust for hennes generasjon. Alle de som har vært permitterte i over ett år, orker dette lenger.

LES OGSÅ: Kommunedirektøren svarer på Bendik-kritikk: – Jeg synes han har gode poeng

Og vi kan godt være enige og uenige om de reglene som innføres, men nå er det nå de reglene vi har.
Og jeg kan ikke med min beste uvilje tro at noen av våre politikere innfører dette regelverket for å plage oss. Men noen lar seg plage fortere enn andre. God sommer, Bendik Rognes. Jeg håper virkelig alle vi andre også kan få en god sommer, der vi ikke trenger å være engstelige for om vi smitter noen som kanskje ikke tåler det så godt og blir veldig syke.

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe