Omadressert Teatersjefens våte Grand Prix-drøm, rørende scenegjensyn og Sivs 40-årskrise

Mads Bones: - What´s not to love! Det var kjærlighet ved første blikk!

Reitan-forelskelse, Melodi Grand Prix-vraking og frykten for å bli tatt av pesten. Mads Bones er gjest i Omadressert!

- Nye Hjorten Teater. Du har jo rett og slett solgt sjela di nå, til Reitan?

Programleder Roy Tommy Bråten gjør sitt for å skru til stemningen når han åpner ballet med dette spørsmålet til nyslått teatersjef Mads Bones. Svaret tar oss med til det aller første møtet mellom Bones og Ole Robert Reitan.

Derfra går det slag i slag, ikke minst med dissing av politisk redaktør Siv Sandviks stadig tilbakevendende 40-årskrise, som når hun mimrer tilbake til tiden da hun dro på nachspiel.

Og det var nettopp på et nachspiel at Mads Bones sammen med Kyrre Havdal komponerte en soleklar vinnerkandidat, i hvert fall slik Bones selv vurderer det, og sendte av gårde til Melodi Grand Prix. Låta ble dessverre vraket, men drømmen om internasjonal Grand Prix-seier lever i beste velgående.

- Vi skal vinne MGP en dag. Det står på bucket-lista.

Omadressert-trioen Bråten, Sandvik og kulturkommentator Terje Eidsvåg er sammen med Bones også innom alkoholkonsumet blant skuespillere (og journalister!), nyheter som gir deg whiplash – og om å være modig når det trengs.

Og, selvsagt: Ukas anbefaling!


HØR på podkasten ved å klikke på bildet – eller går inn der du vanligvis lytter til podkast (f.eks. Acast, Spotify, iTunes)

KOMMENTAR: I alkoholpolitikken er forskning den største festbremsen