Den kristne, kurdiske familien kan bli kastet ut av den kommunale boligen de har hatt i over 20 år. Sønnen Josef er handikappet.Det reagerer Kjell Helland kraftig på.  Foto: Christine Schefte

Dette er rett og slett umenneskelig

Jeg har nettopp lest i avisen om handikappede Jousif og hans familie som nå skal settes på gaten etter 20 år i kommunal bolig. Denne saken har sikkert mange sider, som sikkert kan forklare hvorfor dette skjer. Likevel er det en skam at Trondheim kommune går til et slikt skritt mot en familie som i utgangspunktet er ressurssvak, og har lite å stille opp med når de kommunale byråkratene rører på seg.

LES HER: Kronikk: Jeg flyttet inn i en «sosialbolig» på Lademoen. Nå må vi tenke nytt

Dette er rett og slett umenneskelig. Med tanke på at vi nå lever i 2021, burde vi ha vært spart for at mennesker blir behandlet på denne måten. Her bør kommunen isteden finne en god løsning for denne familien, istedenfor å lene seg til rettsapparatet. Som innbygger i Trondheim forventer nå jeg at kommunen rydder opp i dette.

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe