Bussjåfør Per-Dagfinn Pettersen er imponert over studentenes munnbind-bruk.  Foto: Rune Petter Ness

Bussjåfør Per Dagfinn: Jeg gir tommelen opp for studentene

Det vises til smittetall i hytt og vær ut over det ganske land! Men la meg fortelle dere én ting. Bare det å være bussjåfør i Trondheim gjør meg stolt. Jeg kjører kun linje 3, og det handler om 80 prosent studenter. Hvordan disse studerte oppfører seg og ter seg angående smittevern, er helt unikt.

LES OGSÅ: Skryt til bussjåføren på nattbuss 109 lørdag

Turen min går fra Hallset via sentrum og opp til Dragvoll hver eneste dag! La meg av slutte med å si at det er vel i løpet av en vakt (8 timer), at det er kun 5–6 stykker som ikke har munnbind. Jeg gir tommelen oppfor studentene.

LES OGSÅ: Vær glad i bussjåføren din!

Interessert i debatt? Les flere innlegg her!

Skrive for Midtnorsk debatt? Les mer her!

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe