NKPs stortingskandidater avviser at partiet har programfestet væpnet revolusjon.  Foto: Andre Thorup

NKP: Feil om NKP

Ordfører Tom Myrvold står fast på sin tidligere sjikane i Adressa den 22. april og setter kommunister i bås med nazister og islamske terrorister. Vi avviser å bli blandet inn i slike fellesskap med den redegjørelse vi har gjort før. NKPs historie kan dokumenteter det. NKP har ikke mer til felles med islamsk terror enn Høyre.

Han påstår at Norges Kommunistiske Parti vil ha væpnet revolusjon i Norge. Det har aldri stått ett ord om væpnet revolusjon for å overta demokratiske institusjoner i NKPs prinsipprogram. Noe annet er at arbeiderklassen har rett til å forsvare seg mot vold fra makthaverne i konflikter. Ellers ønsker vi en saklig og ryddig debatt i den kommende valgkampen.

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe