OmAdressert: Full tenning for Siv, Venstres drømmeverden og mimrefest om RBK

Full tenning for Siv: - Ojojoj, her er det noen som kan puste lettet ut

Omadressert-gjengen drodler rundt en rykende fersk måling. I tillegg tar vi turen til ukas store fiasko, og mimrer tilbake til da RBK herjet i Mesterligaen. Samt noen gode anbefalinger.

- Det her er noe jeg gleder meg til. Jeg har alltid syntes målinger har vært kjempespennende, sier politisk redaktør Siv Sandvik.

For med en rykende fersk meningsmåling er det nærmest nasjonaldag for Siv, som sammen med kulturkommentator Terje Eidsvåg og programleder Roy Tommy Bråten dykker ned i tallene.

- Det er spesielt ett parti som har grunn til å smile ekstra over tallene, fastslår Siv, mens Terje leker valgforsker Bernt Aardal.

Vi ser også mot helgas landsmøter for SV og Venstre, hvor det konkluderes med at letelisenser og havkraft ikke får blodet til å bruse hos folk.

Samtidig får Venstres kommunalråd i Trondheim, Erling Moe klart svar fra Siv på sitt utspill om at Venstre må få nye venner.

Ukas fiasko

Omadressert går også litt i næringa til Adressas strålende pod «Rasmus og Saga».

Ukas store fiasko er ideen om Superliga i Europa. Den ble født natt til mandag, og avgikk med døden sent tirsdag kveld.

- Men jeg tror ikke utviklingen er stoppet, selv om det var en veldig viktig mobilisering på grasrotnivå som supporterne stoppet det nå, mener Terje, mens vi mimrer tilbake til RBKs mesterligaseire.

Han sammenligner ideen med Disneys oppkjøp av Marvel, som har skapt en superliga med Avengers og superhelter som møter hverandre hele tiden.

Helt på tampen er det som vanlig anbefalinger, og jammen er det lett rødming hos den politiske redaktøren da hun snakker om en helt spesiell mannlig skuespiller.

HØR på podkasten ved å klikke på bildet – eller går inn der du vanligvis lytter til podkast (f.eks. Acast, Spotify, iTunes)