Innleggsforfatteren ble imponert opplegget rundt vaksinering i Trondheim.  Foto: Terje Svaan

Hurra! Imponerende godt vaksineopplegg

Jeg er både stolt og imponert over det apparatet som møtte meg på Sluppen tirsdag 30. mars. Etter å ha fått beskjed om at jeg kunne bestille vaksinasjonstime 23.3, hev jeg meg på tastaturet på PC-en og fikk bestilt time. Tirsdag 30.3 klokka 15.18 møt presis, lød bekreftelsen fra kommunen bare noen timer seinere.

LES OGSÅ: Vaksineringen i Trondheim blir en utfordring

I god tid kjørte jeg til Sluppen og ble møtt av gulkledde parkeringsvakter som dirigerer meg til egnet plass med beskjed om at jeg gjerne måtte vente i bilen frem mot klokka 15.05. Godt med parkeringsplasser, alt var bare fryd og gammen.

Se Adresseavisens store oversikt over koronasituasjonen i Trøndelag

Klokka 15.10 tasser jeg mot inngangen til vaksinasjonsområdet. Får beskjed om at de er i rute, og ikke før er dette uttalt, så kommer vakthavende for innslipp og vifter inn oss som har tid klokka 15.18. Etter litt spriting på vei til innsjekk blir vi ønsket velkommen av en koordinator som viser oss hvor vi skal registrere oss, deretter får vi en lapp som indikerer sal og nummer.

Nye personer ønsker oss velkommen og viser oss våre båser, der det er en stol og informasjon om det som skal skje. Gruppen min på ca. 12 personer venter kun få minutter før fire personer går i gang med sine stikk. Det hele er over på få minutter og deretter venter vi på at «eggekokeren» varsler 20 minutter., og vær så god og god tur hjem!

Mange frivillige bistår for å få dette til å fungere så bra som det gjør, mange er veteraner fra Forsvaret. Denne ytringen er skrevet som en stor takk for utmerket logistikk og praktisk gjennomføring i alle ledd. Gleder meg til brorparten av befolkningen skal få sine doser i løpet av første halvår. Lykke til og velkommen etter, dette var bra!

Følg Adresseavisen Meninger på Facebook