Innleggsforfatteren kom til Trondheim i 1984 og har forelsket seg i byen og blant annet bryggerekka.  Foto: Vegard Eggen

Eg mister nesten pusten over denne byen

Eg kom til Trondheim i 1984 fra ærverdige Hotell Alexandra i Loen for å begynne og jobbe på den gang Trondheims storstue Royal Garden hotell. Det er fantastisk å se hvordan denne byen har forandret seg virkelig i positiv retning. Eg elsker å gå tur i denne vakre byen og se på alt det vakre som har poppet opp.

LES OGSÅ: Denne uka åpner åtte nye matsteder i Trondheim

Fantastiske Bakklandet, Solsiden, den vakre blomsterbrua, Hjertepromenaden, Ladestien, Piren, å gå langs sjøen er nydelig, det fantastiske Torget som kommer til å bli et yrende liv etter hvert. Alle fine blomsterkassene som står over alt. For ikke å snakke om fantastiske Britannia Hotel. Det er som eg nesten mister pusten kor kry eg er over denne vakre byen. Alle dei fantastiske restaurantene, vi er jo blitt en anerkjent matby.

LES OGSÅ: Britannia får sin egen mathall

For ikke å snakke om alle dei gamle husan og bryggan som er tatt vare på, det skaper virkelig sjel og trivsel. Til alle dere som har vært med å skape alt dette her. Dere fortjener virkelig ros, tusen takk!

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe