Imponerende av Freidig i Vassfjellet

Jeg har lyst til å skryte av hva Freidig har fått til i Vassfjellet etter at de overtok alpinanlegget! Familieløypa har blitt utvidet i nedre del, og ikke minst er det nå lys i hele bakken. Ny super bakke mellom dobbeltheisen og nord, snøkanoner og lys også der. Toppheisen er åpen hver dag fram til klokken 16 (hvis ikke stengt på grunn av vind/lite snø på toppen), barnebakken har fått rullebånd for de minste.

Freidig får skryt i dette innlegget for måte de har lagt til rette på i Vassfjellet.  Foto: Rune Petter Ness

Plakater med god informasjon om hvor de forskjellige bakkene befinner seg, og mange benker er satt ut i anlegget. Muligens kunne andre nyvinninger også vært nevnt, men det finner dere ut når dere drar dit! Imponerende av Freidig som overtok for ikke veldig lenge siden.

Interessert i debatt? Les flere innlegg her!

Skrive for Midtnorsk debatt? Les mer her!

Følg Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe