Innleggsforfatteren mener Adressa kunne spart seg et spøkefult sitat fra Emil Iversen etter seieren på femmila.  Foto: NTB / Scanpix

Kortinnlegg: Dette kunne Adressa ha spart seg

Emil Iversen er en flott idrettsmann med masse godt humør. Han er sikkert et forbilde for mange barn og unge. Etter 5-mila opptrådte og kommuniserte han veldig høvisk og bra i det kaoset som oppsto. Vi oppfattet at han var veldig fornøyd med egen prestasjon, og at det var viktigere enn om det ble gull, sølv eller bronse. Det var også et fint innslag i avisa mandag 8. mars, men så ble det meste spolert i siste avsnitt, om hvordan det skulle feires: «Teip meg fast i en stol på hotellet og gi meg et sugerør og et bord med masse alkohol. Så skal jeg sitte der til jeg sovner». Iversen kan sikkert ha sagt dette i en spøkefull tone, men det er vel ikke nødvendig å gjengi alt som blir sagt på en turbulent og hektisk dag. Avisens ansvar?

LES OGSÅ: Alt ble feil!

Følg Adresseavisen Midtnorsk debatt på Facebook