Svar fra Trondheim bydrift til «frustrert akuttlege»

Jeg tar sjelden til motmæle, da resultatet av snøbrøyting er en subjektiv oppfattelse, og vi i bydrift vet at vi ikke alltid gjør en god nok jobb. Men gjennom natt til fredag falt det 18 cm snø på Sverresborg og 14 cm snø på Lade. Det lette snødekket en av våre dyktige, men frustrerte akuttleger korrekt viser til, kommer som en følge av at både interne og eksterne brøytemannskaper har jobbet kontinuerlig et helt døgn med å brøyte veier og fortau. Det lette snødekket kom etter vi brøytet. Og vi brøyter fortsatt. Takk til egne og eksterne mannskaper som i natt la ned en formidabel innsats. Dessverre kan det bli glatt på nybrøytet veg.

LES OGSÅ: Kjære Trondheim kommune bydrift og brøytemannskaper

LES OGSÅ: Uvanlig mange bruddskader på glatta: - Vær forsiktig

LES MER OM HELGEVÆRET HER: - Det blir ganske ufyselig

Skrive for Midtnorsk debatt? Les mer her!

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe!