Kortinnlegg: Burde lærerne bestemme uten å la oss få en sjanse?

Jeg har lenge irritert meg over lærere som lager regler uten og ta oss elever med på råd. Det siste de har bestemt er at vi ikke får tygge tyggis på skolen. Det begrunner de med at vi kommer til å klistre tyggisen på pulter og vegger istedenfor å kaste tyggisen i søpla. Problemet er at de aldri har gitt oss en sjanse. Lærerne sier at nå er det bestemt, og vi får ikke si noe på det. Dette syns jeg er så urettferdig at jeg bestemte meg for å skrive ett leserinnlegg. Hva tenker du? Synes du at lærerne bare kan bestemme ute å la oss få en sjanse ? Kan de si at det bare er sånn? Tenk litt over det. Lærerne får jo bruke tyggis, men ikke elevene. Hvis lærerne bare hadde gitt oss en sjanse …

Skrive for Midtnorsk debatt? Les mer her!

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe!