Maten og pleien på St. Olavs var fantastisk, skriver innleggsforfatteren.  Foto: Christine Schefte

Matserveringen på St. Olav var fantastisk

Vi var innlagt på St. Olav i mer eller mindre i ni måneder. Ja, du leste riktig – ni måneder. Vi fikk kjempegod og variert mat, både kjøtt, fisk og ulike typer grønnsaker, rå, kokte og salat. Vi opplevde en varierende middagsmeny som holder dagens standard. Til brødmåltider var det tomat, agurk og paprika, frukt var det også. Hva mer skal man ønske seg?

Du kan jo også få pårørende til å kjøpe noe på Bunnpris like ved sykehuset om en har et ønske. Vi kunne ordne noe mat på kjøkkenavdelingen om vi plutselig fikk lyst på noe. Kan det bli bedre? Trist å lese at en da ikke er fornøyd når de på kjøkkenet og på avdelingen gjør alt de kan for pasienter og pårørende. Hjertelig takk til alle de fantastiske ansatte på St. Olav!

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe