I Adressas lilleleder ble det lurt på om Trygve Slagscvold Vedum ville få en rolle i filmen «Tre nøtter til Askepott».  Foto: NTB / Scanpix

Kortinnlegg: Adressa mobber Vedum

I lillelederen onsdag har Adressa uten noen rimelig foranledning gitt et spark til Trygve Slagsvold Vedum. Denne formen for mobbing ligger farlig nær en praksis vi har sett i fri utfoldelse i USA de fire siste årene. La oss slippe dette i norske medier.

Her er lillelederen:

Ny på scenen

Artisten Astrid Smeplass har fått hovedrollen i NRK-klassikeren «Tre nøtter til Askepott». Den skal spilles inn i en ny, moderne og påkostet versjon. Siden han dukker opp over alt for tida, blir det interessant å se hvilken rolle Trygve Slagsvold Vedum får. Kanskje som den joviale drengen Vincek?

Følg Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe