Politikernes motto er at tjenestene skal være nærmest mulig brukerne. Hvorfor må eldre i Klæbu dra til byen da, spør debattanten.  Foto: Privat

Kortinnlegg: Eldre i Klæbu må reise til byen for vaksine

Dugnadsånden er på topp. Alle ønsker å bidra til at korona-vaksineringen skal nå ut til alle, på raskest mulig tid. Politikernes motto er at tjenestene skal være nærmest mulig brukerne. For Klæbu, den nyeste bydelen i kommunen, oppleves den ikke slik. De eldste i kommunen 85+ blir bedt om å reise inn til byen. 20 km med buss eller bil for å få den etterlengtede vaksine. I Klæbu kan vi legge til rette for vaksinering i lokaler som tidligere var godkjent for koronatesting. Frivillige stiller opp for å bidra. Flere med helsefaglig bakgrunn. Her er parkering og varme lokaler. Tenk for en velkomst uten stress for eldre og andre sårbare grupper. Er det nok vaksine på plass, så kjære alle sammen, la oss få være med å bidra.

LES OGSÅ: Trondheim får ikke tak i eldre til vaksinering

Følg Adresseavisen Midtnorsk debatt på Facebook