Jeg er glad, stolt og optimistisk over vårt helsevesen, skriver Margit Ryum.   Foto: Håvard Jensen/PRIVAT

Takk til Garåsen og alle helsereddere i koronatiden

Helge Garåsen og alle dere som ufortrødent passer på befolkningen:

Jeg er en frittgående, gammel dame som følger dugnaden lojalt. Jeg har deltatt i verden utenfor etter rådene fra dere og har klart meg selv bra. Men som aleneboer blir det jo til at jeg snakker litt til meg selv, siden det har sittet forholdsvis få ved mitt bord ikke minst i det siste.

Nå lysner alt med sol og snø og helse.

Interessert i debatt? Les flere innlegg her!

Plutselig kom vaksinen superraskt. Og jeg er overveldet over hvordan dere ordnet det. Å bli møtt av en vennlig stab utenfor og innenfor og bli geleidet til en egen bås med smittevasket stoppeur, veggknagg og oransje stol var oppløftende. Bare veggknaggen gjorde at jeg smilte fra øre til øre (Jeg slapp å bruke plastposene jeg hadde i veska.) Og jeg skulle ønske det var påbudt med veggknagger over alt der gamle damer ønsker å henge fra seg pikk og pakk. Og i dag åpnet også Torills vanngym igjen i Pirbadet. Det er ikke så verst å være meg i dag.

Skrive for Midtnorsk debatt? Les mer her!

Men så til dere: Jeg er glad, stolt og optimistisk over vårt helsevesen, inkludert mitt eget fastlegekontor og andre spesialister som er tilgjengelige for oss etter behov. Til tross for urimelig arbeidsbyrde i koronatiden fremstår dere så avbalanserte og myndige at dere får oss med i dugnaden.

Følg Adresseavisen Midtnorsk debatt på Facebook!