OmAdressert OmAdressert: Trump, Trondheim Ap og kulturskandale

Trump, Trondheim Ap og kulturskandale

Skandaler både her og der i årets første utgave av OmAdressert. Politisk redaktør Siv Sandvik er tilbake, i likhet med bråk i Ap i Trondheim.

- Det er ikke vanlig at en stortingsrepresentant i Oslo kommer og leder et lokallag, sier Siv Sandvik om det nye bråket i Arbeiderpartiet i Trondheim etter ukas årsmøte i Trondheim Arbeidersamfunn.

Det er bråk i USA også. Terje Eidsvåg er foruten resulatetet av riksrett spent på om kampanjen for å få fjernet Donald Trump fra rollen hans i «Hjemme Alene 2» kan lykkes.

Vi er også innom Trøndelagsmøtet og kulturskandalen som ligger i at store deler av kulturbudsjettet til nybygg og rehablitering til store institusjoner i Oslo, mens Trondheim havner langt bak i køa.

I tillegg får du høre om en god dansk tv-serie, en god og særpreget podkast og Kari Hovde løfter fram ei bok som tar deg med på ei reise utenom det vanlige.

HØR podkasten ved å klikke på bildet i toppen - eller gå inn der du vanligvis hører podkast (Acast, Itunes, Spotify eller Podkaster-appen på Iphone)

Les kommentarer fra Midtnorsk Debatt

Politisk redaktør Siv Sandvik (øverst) er tilbake, og sparker i gang årets første episode av OmAdressert sammen med kommentatorene Terje Eidsvåg og Kari Hovde.  Foto: Espen Bakken