Ansatte i helse og velferd er bekymret for at enkelte bryter smittevernråd og regler i Trondheim.  Foto: morten samdal

Hele byen skuler mot dere, ta til vettet og bli med på dugnaden

Til dere som fester og utsetter byen for økt smitte, har dere en bestemor eller en oldefar? Når dere er sosiale med stadig nye nærkontakter, tenker dere på bestemor eller oldefar? Tenker dere på alle de som har droppet julebord, juleselskap og treningsstudio for å unngå at våre eldre skal bli smittet?

LES OGSÅ: Noen har oppført seg slik at hele byen får svi

Ansatte i helse og velferd kunne nok ha tenkt seg å snakke med dere og fortelle om hverdagen på et sykehjem. Kanskje er deres bestemor avhengig av våre tjenester? Når dere gir blaffen i den felles dugnaden vi har mot covid-19, forventer dere at vi skal bistå dere dersom dere blir syke og trenger hjelp fra helsevesenet?

LES OGSÅ: Ottervik er virkelig forbannet

Det blir sagt at dere er «i gode jobber». Jeg antar det ikke er nødvendig med kunnskap og utdannelse, for oppførselen deres vitner om lite klokskap og liten ansvarsfølelse. Hele byen skuler mot dere, ta til vettet og bli med på dugnaden, så skal vi ta oss av bestemor og oldefar.

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter