Debattant Gudrun Schjønning Alstad (i lilla) da hun i fjor ble intervjuet om bussopprøret i Krokstien.  Foto: Rune Petter Ness

Dersom annonsen fra AtB var for å blidgjøre folket her, ja da var det en skivebom ...

I Adresseavisen lørdag 12. desember så sender sannelig AtB ut en JULEHILSEN til folket på Stubban. Som om ikke AtB er klar over problemet som flere hundre mennesker på Stubban sliter med daglig, etter at buss nummer 10 ble tatt fra oss for over ett år siden ...

Igjen må jeg minne AtB om Venusveien som på vinterstid er fryktelig farlig å ferdes måte for folk med og uten barn /barnevogn.

LES OGSÅ: AtB skal kjøre eldre fra dør til dør i Trondheim for 19 kroner. Det blir det bråk av

De har mer enn én gang måtte ta veibanen i bruk da fortau ikke var brøytet. Og jeg er også kjent med at folk har flyttet fordi buss nummer 10 ble fjernet ... Var det slik vi ville få det etter at AtB tok over styring av rutetilbudet, ja da må jeg si at vi er meget skuffet.

Så kunne AtB godtgjøre oss eldre med 67+ ( som ikke kan nyttes fra klokken 17 fredag til mandag). Så om annonsen fra AtB var for å blidgjøre folket her på Stubban, ja da var dette en skivebom ... Det bor folk også andre steder enn i Planetveien.

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter