Ole Robert Reitans hjertebarn skal stå ferdig i løpet av 2023.  Foto: Rune Petter Ness

Endelig en positiv sak i denne noe deprimerende tida vi lever i!

Endelig en positiv sak i denne noe deprimerende tida vi lever i! Ole Robert Reitan har fått en glimrende idé hva gjelder den vakre gamle Postgården vis-à-vis Britannia (som hans far for øvrig har utviklet til en pryd for byen!).

LES OGSÅ: Neste steg, Reitan

Dette er akkurat hva byen trenger! Jeg applauderer hans planer på det sterkeste og håper jeg lever og får oppleve både kunstutstillinger og teater der. Et flott navn de har funnet til teateret. Jeg husker da etablissementet Hjorten sto uti Ila, et praktfullt byggverk som aldri skulle ha vært revet! Og jeg er sikker på at Mads Bones blir en utmerket teatersjef med den innstillingen og med de kreative medarbeiderne han har.

Jeg gleder meg, og ønsker Ole Robert Reitan og alle hans dyktige medarbeidere lykke til!

LES OGSÅ: Reitan står bak nytt, stort kunst- og teaterhus i Trondheim

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter