Hurra for Trondheim bydrift!

For noen dager siden meldte jeg fra til Trondheim bydrift at søppel, skrot og masse glasskår gjorde det utrivelig å passere undergangen under Innherredsvegen på Buran. Nå nettopp passerte jeg på nytt. Blåst! Hurra!

Hundre meter borte i vegen møtte jeg en kjenning som jeg måtte dele gleden med. «Magisk!» svarte han. Han hadde nettopp meldt om lignende tilstander i en jernbaneundergang. Da han passerte en time seinere, var det ryddet!

Hurra, Trondheim bydrift! Sånt skaper lykkelige beboere, og gjør oss stolte over å bo i byen. Tusen takk, og god jul til dere alle!

LES OGSÅ: Kutt hos Bydrift: Kanskje kunne man spart legevakta for en del oppdrag

LES OGSÅ: Trondheim Bydrift svarer irritert beboer ved Sirkus Shopping: Vi burde holdt igjen

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter