Debattanten mener det ikke er en menneskerett å feire jul sammen med mor og far..  Foto: Mariann Dybdahl

Ingen menneskerett å feire jul med far og mor

Vedrørende sakene om karantene for studenter: Er det ikke snart på tide at disse voksne studentene blir voksne? Det er ingen menneskerett å dra til utlandet for å studere, sterkt subsidiert av den norske staten. Disse studentene er en privilegert del av befolkningen.

LES OGSÅ: Jeg har ikke råd til karantenehotell når jeg skal hjem til jul

Når jeg ser at disse studentene i tillegg mener at det et statens oppgave å betale for hotellopphold slik at de ved hjemkomst til jul ikke skal smitte familien og resten av samfunnet, blir det rett og slett for dumt. Det er ingen menneskerett å feire jul hjemme hos mor og far heller. Studentene har selv satt seg i denne situasjonen, da bør de også være voksne nok til å forstå konsekvensen av egne handlinger.

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter