Ole Waagan kjørt seg av på sykkel og våknet på sykehuset. Nåvil han takke den som hjalp han dit.  Foto: Privat

Jeg vil gjerne takke den som hjalp meg

Jeg var ute på rulleski i Granåsen forrige mandag og besvimte etter et fall. Jeg husker ingenting før jeg lå på St. Olavs, men noen har tydeligvis funnet meg og fått meg dit. Jeg skulle gjerne visst hvem det var og fått takket vedkommende.

LES OGSÅ: Tusen takk til redningspersonell

Jeg kom ned på stadion i bra fart. Ved enden er det en 90 graders sving. Av en eller annen grunn klarte jeg ikke svingen og kjørte ut på en gressbakke. Jeg har tydeligvis stupt der og slått meg bevisstløs. Dette husker jeg ingenting av før jeg kom på sykehuset.

LES OGSÅ: Hvem er dere andre to, som brydde dere og reddet livet til vår far?

Tidligere på samme treningsøkta var jeg centimetere fra å kollidere med en elg som sto midt i rulleskiløypa i bunnen av en bakke, så det må sies å være en hendelsesrik tur.

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter