Våkn opp, folkens! Er det så lurt at barna våre fortsatt går på alle fritidsaktiviteter?

En versjon av dette innlegget var først publisert på debattantens Facebook-side.

Jeg sitter her som et spørsmålstegn. Hele Norge er snart stengt ned. Jeg prøver å jobbe så mye jeg kan på hjemmekontor, jeg møter ikke venner og kjente. Prøver å handle en gang i uka, har alle møter på Teams og ellers sitter jeg bare inne. Jeg er kjempeheldig som fortsatt har en jobb å gå til! Jeg føler meg innelåst i mitt eget hjem, og livredd for at barna skal bringe smitte med hjem.

Da er det svært uforståelig at barna våre - joda! De kan delta på fritidsaktiviteter/organisert lek der barna møtes på kryss og tvers fra forskjellige skoler, og det reises over alle hauger for å spille kamper. Våkne opp folkens, hva er greia?

LES OGSÅ: 22 UNGDOMMERS DEBATTINNLEGG HER!

Er ikke det viktigste at vi klarer å holde skolene åpne og at vi andre kan være på jobb? At de som prøver å holde hjulene i gang, og for at de som faktisk MÅ på jobb holder seg friske?

Hvorfor settes organisert lek/idretten foran skole og jobb? Jeg skjønner det virkelig ikke.

Jeg synes ikke det er greit!

I denne dugnaden må alle bidra, og da er det rett og rimelig at skole og jobb prioriteres foran organisert lek.

Følg Adresseavisen Midtnorsk debatt på Facebook!