Vi som bor i Klæbuveien har også store problemer med AtB, skriver debattanten Trond Sæternes   Foto: Kim Nygård

AtB og støyen i nabolaget

Jeg så innlegget til Roy Inge Skogstad angående bråket fra AtB-bussene! Jeg forstår problemene mange har med disse bussene. Vi som bor i Klæbuveien har også store problemer med AtB, blant annet når de driver med føreropplæring fra tidlig morgen til sent på kvelden.

LES OGSÅ SVARINNLEGGET: AtB svarer om støy: Vi har klare retningslinjer knyttet til tomgangskjøring

Trafikken består av vanlig og leddbusser. De begynte allerede i mars i år og er fortsatt aktiv. Dette gjelder ofte tur-retur Lerkendalskrysset og sørover til S.P. Andersens vei. Det er navn på bussene som; Klæbu, Flatjordet og føreropplæring. Vi har også Tide-busser som ofte pendler i samme området, kanskje de også er involvert i samme elendigheten?

Vi bor også åtte meter fra veien! Vi har stor busstrafikk fra før: AtB busser i vanlig trafikk, mange private buss-selskaper er inne på området på Scandic Hotell og flybusser som går stort sett hele døgnet. Jeg forsøkte å ringe AtB i april/mai, men «direktøren» ville ikke snakke med meg, men han ga beskjed til sentralbordet at jeg måtte sende en mail, noe som jeg overhodet ikke har tilgang til!

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter