Foto: AtB

AtB svarer om støy: Vi har klare retningslinjer knyttet til tomgangskjøring

Svar på innlegg i Midtnorsk debatt: «AtB, en støykilde i boligstrøk?». Den 27. oktober skriver Roy Inge Skogstad i et innlegg om at «det største problemet slik jeg ser det, er når bussene går på tomgang i påvente av å starte ruten og resonansen slår mot husveggen».

Noe støy må man regne med i tettbygde strøk, men vi har forståelse for at for mye støy oppleves ugreit, og vi har klare retningslinjer knyttet til tomgangskjøring. Bussen skal ikke stå på tomgang over 60 sekunder og den skal heller ikke sperre innkjørselen, sånn som Skogstad beskriver i innlegget.

AtB følger opp alle avvik på denne type hendelser med operatørene for å hindre at dette skjer igjen.

Følg Adresseavisen Midtnorsk debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter