Oslo 20180410. Norsk Rikskringkasting NRK på Marienlyst. Her NRK logo på flagg. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix  Foto: Gorm Kallestad

Vi vil gjerne ha noe lystigere på NRK

Vi som er eldre og bor enten på sykehjem, i omsorgsboliger eller i private hjem har betalt en høy pris i koronatiden, blant annet ved at vi ikke har kunnet motta besøk på samme måte som før. Mange av oss er flittige avislesere og radiolyttere. Men det vi ofte snakker om her i omsorgsboligen, er hvorfor NRK fjernsyn sender så mange tunge og triste programmer på kveldstid.

Kunne ikke NRK sendt noe som er mer lystig, for eksempel programmer som Rorbua, Oluf i Rallkattlia eller en Chaplin-film for den saks skyld? Jeg tror at flere slike programmer kunne ha lettet situasjonen for mange eldre i denne spesielle situasjonen.

Følg Adresseavisen Meninger på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter