«Adressa-samtalen. Direkte fra Litteraturhuset under Olavsfest» fredag 31 juli.

- Nå dukker det opp en ny bølge. Det er skremmende

Adresseavisens Annemona Grann i samtale med kunstner Kjell Erik Killi-Olsen.

Kjell Erik Killi-Olsen er en av våre største internasjonale samtidskunstnere. Etter mange år i Frankrike og New York har han flyttet hjem til Norge. I dagens Adressa-samtale fra Litteraturhuset, «DEDIKERT. En tid for sårbarhet», forteller Killi-Olsen om oppveksten, kunsten og hvordan korona-pandemien har preget ham og hans syn og verden. Og om sitt skumleste møte i livet.

Se sendingen i vinduet over.

«Adressa-samtalen. Direkte fra Litteraturhuset» under Olavsfest sendes på Adresseavisen Midtnorsk debatt og NRK P2 .

Se også samtalene «DISKRIMINERT». Hvordan oppleves hverdagsrasismen i dag?», med Abid Raja, Azra Halilovic og Theresa Opoku og «KONVERTERT. Endelig fant jeg meningen med livet», med katolikk Egil Mogstad, muslim Linda Noor og bahai Mai Antonsen.