Faksimile Adresseavisen 22.07.20  Foto: Faksimile Adresseavisen 22.07.20

«Sniking på bussen»

Nei, Mette Stub. Du og din ektefelle har ikke sneket på bussen (Adresseavisen 22. juli). Realiteten er at AtB tilbyr gratis skyss. Selskapet tar iallfall ikke mot betaling. Kompenserer bare med ilegging av bøter.

Nå er det på høy tid at AtBs leder Janne Sollie går ut med en uforbeholden unnskyldning for de ubehageligheter som AtB har påført dere og alle oss andre brukere av AtB.

For øvrig kan en bare undres over at de hovedansvarlige for kollektivtrafikken i Trøndelag, fylkespolitikerne med fylkesordfører Tore O. Sandvik i spissen, synes å ha gitt tilslutning til AtBs skammelige kundebehandling. Jeg har iallfall ikke registrert noen reaksjon derfra.

Følg Adresseavisen Meninger på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter